Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Süren, sarı kırmızılılardaki kendi dönemi, sonraki dönem başkanları, başarıları ve birçok konuda çarpıcı ifadeler kullandı. 
 
İşte Faruk Süren'in açıklamalarından öne çıkanlar:
 
Galatasaray'ın kurumsal bir disiplini yok. En büyük problemi bu. 
 
Bizim zamanımızda stadın planları yapılmıştı. Rahmet Özhan Başkan'ın en büyük hatası ise Mecidiyeköy'ü terk etmek oldu. Bu stat bana yabancı geliyor. 
 
Ünal Aysal yönetim ve idari kadrosuna çok fazla profesyonel aldı ve profesyoneller tarafından yanlış yönlendirildi. Galatasaray benden sonraki dönemde ileriye gitmedi. Benim dönemimden sonra da ligde şampiyonluklar geldi tamam ama Avrupa'da bir başarı elde edemedik. 
 
Tudor'un varlığı başlangıçta yanlıştı. Son dönemde sık hoca değişikliği yapıldı.Bu da çok yanlış. Alt yapı hocası (Riekerink) bile teknik direktörlük yaptı Galatasaray'da. 
 
Arda'nın Galatasaray'a gelmesini isterdim. Ancak kendisi formsuz. Uzun zamandır maç ritmi yok. Başakşehir bir proje takımı. Arda'nın eski günlerine dönmesine yardımcı olacaktır.
 
Ben Aziz Başkan gibi 20 yıl başkanlık yapamazdım. Zamanı geldiğinde bırakmak gerekir ama Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'yi çok seviyor, aşkla bağlı.