Abdülkerim Durmaz'dan Galatasaray yorumu: "Avantaj..." Abdülkerim Durmaz'dan Galatasaray yorumu: "Avantaj..."

Metz formasıyla Fransa Ligue 2'de yeni sezona çok iyi bir başlangıç yapan Georges Mikautadze, Sarı-Kırmızılılara önerildi.

GALATASARAY'A ÖNERİLDİ

DAZN Italia'dan Orazio Accomando'nun haberine göre Mikautadze, İtalya'dan Lecce ve Torino'nun yanı sıra Türkiye'den Galatasaray'a önerildi. Galatasaray'ın bu öneri karşısında nasıl bir yol izleyeceği henüz bilinmiyor.

SEZONA FIRTINA GİBİ  BAŞLADI

Fransa'da Lyon'da doğan ve Metz'in B takımından çıkan Mikautadze, son iki sezonu kiralık olarak Belçika ekibi Seraing'de geçirmişti. Geçtiğimiz sezon Seraing forması altında toplam 33 maça çıkan 21 yaşındaki forvet; 14 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı ve yeni sezonda bonservisinin bulunduğu Metz'e döndü.

Fransa Ligue 2'de Metz formasıyla sezonu açan Mikautadze, çıktığı 3 maçta 2 gol, 1 asistlik skor katkısıyla dikkat çekti.

Georges Mikautadze, bugüne kadar Gürcistan A Millî Takımı ile toplam 11 maça çıkarken 2 de gol attı.

İKİNCİ ADAY: DİON BELJO

Yönetim, Hırvat ekibi NK Osijek'te forma giyen Dion Drena Beljo'yla ilgileniyor.

SCOUT EKİBİNDEN OLUMLU RAPOR

Scout ekibinin 20 yaşındaki futbolcu ile ilgili çok olumlu bir rapor verdiği ve Sarı-Kırmızılılar'ın hemen harekete geçtiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Hırvat Ligi'nde 15 gole imza atarak tüm dikkatleri üzerine çeken Beljo bu sezon da 5 maçta rakip ağlara 3 gol bıraktı.

Genç yıldızla özellikle Almanya'dan 3-4 kulübün çok yakından ilgilendiği, NK Osijek'in bonservis beklentisinin 8-9 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.

1.95 boyunda olan ve sol ayağını çok etkili bir şekilde kullanan Dion Drena Beljo'nun kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

(DAZN Italia / Takvim)