TRT Spor'un haberine göre Galatasaray'da Alan Carvalho'nun 9 Ocak'ta kampa katılması beklenirken, Lazio'nun 21 yaşındaki stoperi Luiz Felipe için yapılan görüşmeler ise olumlu yönde ilerliyor.

İşte TRT Spor muhaberi Volkan Kılıç'ın gündeme dair açıklamaları:

1) Galatasaray’ın transfer listesinin başında yer alan Brezilyalı golcü Alan Carvalho’nun 9 Ocak’ta Antalya kampına katılması bekleniyor.

2) Sarı-Kırmızılılar, stopere transfer yapmak için de yoğun çaba harcıyor. Bu bölge için düşünülen Luiz Felipe için görüşmeler olumlu gidiyor. Miranda haberleri var. Şu ana kadar bu futbolcu için girişim olduğu yönünde bilgi gelmedi.

3) Garry Rodrigues’in, El Ittihad takımına transferi olumlu yönde ilerliyor. Henüz anlaşma yok ama birkaç gün içinde imzalar atılabilir. Bonservis bedeli olarak 8,5 milyon Euro bekleniyor.

4) Rodrigues’in transferi gerçekleşmesi durumunda o bölge için takviye düşünülüyor. Şu an sol kanat için de çalışmalar var.

5) Bugün antrenman öncesi görüşmeleri beklenen Fatih Terim ile Serdar Aziz yarın saat 12.30’da bir araya gelecek.

6) Serdar’ın takımda kalması yüzde elli elli. Ozan Kabak için de yarın görüşme olacak. Fatih Terim, Eren Derdiyok’u da kadroda düşünmüyor o yüzden Antalya kampında da olmayacak.

7) Maicon’un transferi için oyuncunun menajeri görüşmelerini sürdürüyor. Arabistan’ın dışında Brezilya’dan da teklifler var. Maicon ülkesinde kalmak istediği için Flamengo’nun teklifine şu an için sıcak bakıyor.