Hırvat teknik adamın raporu doğrultusunda hareket eden Premier Lig ekibi, Beşiktaş'tan Gökhan Töre'nin ardından sürpriz bir ismi daha gündemine aldı. 

Galatasaray formasıyla gösterdiği performansla Slaven Bilic'in hayran kaldığı Burak Yılmaz'ın ismi West Ham'ın forvet adayları arasında üst sıralara yazıldı.

West Ham'ın kadrosunda bulunan forvet oyuncuları; Carlton Cole, Enner Valencia, Elliot Lee, Andy Carroll, Zarete ve Sakho'yu yetersiz bulan Slaven Bilic'in, West Ham yönetimine Burak Yılmaz'ı transfer etmeleri yönünde talimat verdiği belirtildi. 

Slaven Bilic'ten detaylı bir transfer raporu alan Londra ekibinin, listenin başında bulunan Burak Yılmaz için girişimlere başladığı ve 7 milyon Sterlin'i gözden çıkardığı öğrenildi.

LAZIO'DAN 30 MİLYON € İSTENDİ

Galatasaray'ın 20. şampiyonluğunda en büyük hay sahiplerinden biri olan Burak Yılmaz, yeniden Lazio'nun takibine girdi. İtalyan basınına konuşan Lazio Başkanı Claudio Lotito çok çarpıcı bir iddiayı ortaya attı. 

Galatasaray'dan Burak Yılmaz'ı istediklerini söyleyen Lotito, "Fakat bizden 30 milyon Euro talep ettiler. Bu asla kabul edilemez bir rakam. Görüşmeler hemen sona erdi" ifadesini kullandı.