Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre Keçiörengücü formasıyla TFF 1. Lig'de 34 maçta 8 gol, 5 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sıralarda.

TERİM ÖZELLİKLE İSTİYOR 

Galatasaray'da geleceğe yatırım transferi olarak görülen 21 yaşındaki oyuncuyu teknik direktör Fatih Terim özellikle istiyor.

BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR DA İSTİYOR 

Beşiktaş , Fenerbahçe ve Trabzonspor da Galatasaray gibi Barış Alper'le yakından ilgileniyor. Birkaç Avrupa kulübünün de genç oyuncuyu takip ettiği, gelen haberler arasında.

BATUHAN KÖR BOMBASI 

Galatasaray'ın Barış Alper Yılmaz dışında istediği bir diğer isim Bursaspor forması giyen Batuhan Kör, Türkiye Kupası'nda Göztepe karşısında attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Batuhan Kör için resmi girişimler başlayacak.

33 MAÇTA 11 GOL 

33 maçta 11 gol atan 20 yaşındaki Batuhan Kör'ü Sarı-Kırmızılı takımın scoutları geçen sezon başından beri takip ediyor. Batuhan'ı Avrupa'nın önemli kulüpleri de yakından takip ediyor.

GİRİŞİMLER HIZ KAZANACAK 

Galatasaray'da başkanlık seçiminin ardından Batuhan Kör için resmi adımlar atılacak ve genç yıldıza Galatasaray forması giydirmek için tüm şartlar zorlanacak.

İSMAİL DE LİSTEDE 

Galatasaray, Batuhan Kör'ün yanı sıra Bursaspor'dan sağ bek İsmail Çokçalış'ın transferi için de girişimlerini hızlandırdı. Fatih Terim'in devre arasında da istediği İsmail'in Galatasaray forması giymesi bekleniyor.

TERİM, LAZAR'I İSTİYOR 

Galatasaray hafta sonu gerçekleştirilecek başkanlık seçimine odaklanırken transfer çalışmaları da sürüyor... Aslan'ın Sırp 10 numara Lazar Tufegdzic ile ilgilendiği öğrenildi... 24 yaşındaki yıldız, Sırbastan Ligi dışında forma giymedi. Geçen sezon ligde 36 maçta 15 gol ve 8 asist üretti.

'BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR' 

Sırp yıldızın menajeri Goran Celar yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri Galatasaray, oyuncumuz Lazar Tufegdzic ile ilgileniyor... İletişim halindeyiz" dedi.Celar, "Fatih Terim ile 6 aydır iletişim halindeyiz. Tufegdzic, önümüzdeki sezon için Fatih Terim'in listesinde. Fatih hocanın oyuncumla ilgilenmesi onurdur" ifadelerini kullandı.

(Milliyet)