Victo Nelsson'u transfer ederek stoperdeki eksikliğini gideren Galatasaray yönetimi orta saha, forvet ve sağ kanat transferleri için yoğun mesai harcıyor. Ajansspor'un haberine göre Galatasaray, Victor Nelsson'un ardından 4 transfer daha yapacak. Galatasaray'ın orta sahadaki birinci önceliği ise Gedson Fernandes...

Orta sahada Gedson birinci tercih ama alternatifler arasında Dieng de bulunuyor. Fakat sarı-kırmızılıların Gedson'un olmama ihtimaline karşılık Portekiz'den 22 yaşında bir genç oyuncu daha izlettiği gelen bilgiler arasında.

Sarı Kırmızılı ekibin forvete transfer etmeyi düşündüğü isim ise Halil Dervişoğlu... Brentford ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray'ın İngiliz kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu iddia ediliyor. Galatasaray, geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışında attığı gollerle takıma önemli katkı sağlayan Halil Dervişoğlu transferinde oldukça ısrarcı.

Gedson Fernandes ve Halil Dervişoğlu'nun yanı sıra teknik heyet bir yerli kaleci ve bir hızlı kanat oyuncusu da istiyor. Galatasaray'ın bu 4 transferi tamamlayarak transfer dönemine nokta koymayı planladığı aktarıldı. Teknik direktör Fatih Terim'in özellikle sağ kanat için ters ayaklı bir isim istediği ve görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Galatasaray, Nelsson'un ardından yapmayı planladığı 4 transferi daha gerçekleştirirse bu sezon 12 transfer yapmış olacak.

(A Spor)