Fenerbahçe’de de seçim var ama orada “şampiyonluk” için sessizlik hakim. Sarı-kırmızılılarda ise Fatih Terim dahil herkes seçim tantanasının içinde kaybolmuş durumda.

Tecrübeli teknik adam, maçlardan sonra başkanlık için mesajlar veriyor. Terim’in başkanlık için mesaj verdiği ortamda “finansörünü” de hazırladığı öğrenildi. İddiaya göre Terim başkan seçilirse kasaya 1 Haziran’da 400 milyon TL’yi koyacak isimler Ahmet Yüce Ocaklı ile Erden Timur olacak. Timur ve Ocaklı paranın tamamını kasaya koyamayacak ama Terim yönetimini ciddi anlamda finanse edecek.

Ayrıca Fatih Terim’in güçlü bir yönetimle başkan olması için çalışan Ahmet Yüce Ocaklı sürpriz isimleri gündeme getirdi. Terim’in hedefi ise; yönetim kurulunda genç, hevesli, asi, adı eskimemiş, iş adamlarının olması.

Fenerbahçe ve Galatasaray'a seçim müjdesi

Galatasaray 22 Mayıs, Fenerbahçe ise 29 Mayıs olarak seçim tarihini açıkladı. İki kulübün kulislerinde koronavirüs nedeniyle bu tarihte seçimlerin yapılmayacağı konuşuluyordu. Ancak 17 Mayıs'a kadar tam kapanmaya geçilmesi, vakaların azalması, haliyle kongrelerin önünün açılması ümit ediliyor.

Hükümetin aldığı "Tam kapanma" kararının ardından her iki kulüpte de genel kurulun yapılacağına olan inancın arttığı da belirtiliyor.

(Fotospor)