Galatasaray, geçen sezon Adana Demirspor forması giyen ve şu anda Shanghai Port'ta oynan Matias Vargas'ı transfer etmek istiyor.

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı

A Spor yorumcusu Haldun Domaç'ın aktardığı bilgiler şöyle:

GALATASARAY, ASİSTLERİN KRALINI İSTİYOR

"Galatasaray, asistlerin kralı diyebileceğimiz bir isim üzerine odaklanmaya başladı. O asist oyuncusu bulundu. O isim Matias Vargas. Icardi'nin de vatandaşı olan bir isim. Türk futbolunu çok iyi tanıyan bir oyuncu. 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu. Şu anda Shanghai Port'ta oynuyor ve 8 maçta 6 asist yaptı."

ICARDI İÇİN GELECEK

"Espanyol'dan Adana Demirspor'a gelmişti. Geçen sezon Süper Lig'de 36 maçta 5 gol 13 asistle oynadı. Şimdi Çin Ligi'nde oynuyor. Böyle bir oyuncunun Icardi için gelişinin yolu çizilmiş oldu. Adana Demirspor da oyuncunun kalması için çok büyük çaba sarf etmişti."

DEVRE ARASINDA GÖRÜŞMELERİ TAMAMLAMAK İSTİYORLAR

"Onun için herkesin söylediği sözü biz de tekrarlayalım.'O, kelimenin tam anlamıyla asist makinesi.' Icardi'yi daha fazla topla buluşturmak için Matias Vargas ismi gündeme geldi. Galatasaray, devre arasında görüşmeleri tamamlayıp Icardi'nin yanına monte etmek istiyor." dedi.

(A Spor)