GELİR gelmez ilk iş Bruma’yı kadro dışı bırakıp Rize’ye götürmeyen Tudor ile başta Sneijder olmak üzere birçok oyuncu arasında gerginlik yaşanırken bu durum hem saha içinde hem de Florya’da dikkatlerden kaçmıyordu. Hatta son olarak 2 hafta önce 3-1 kaybedilen Kasımpaşa hüsranının ardından 39 yaşındaki hoca 2 günlük izni iptal etmiş ve araya Dursun Özbek girmek zorunda kalmıştı. 

ÖNCE ALDI SONRA VERDİ

ANCAK 15 günde çok şey değişti. G.Antep ve Osmanlı maçlarında alınan 2 galibiyetin yanı sıra oyuncuların olumlu yönde değişen tavrı ve istekleri sonrası Tudor’un farklı bir yüzü çıktı. Osmanlı maçı sonrası “11 kişi mücadele eden, fedakarlık yapılması gerektiğinde yapan bir takım vardı sahada. Hepimizin hedefi Avrupa Ligi’ne gidebilmek. Bu hedef takımı motive ediyor. 

DAHA önce bir gerginlik vardı. Motivasyonun içinde fiziksel ve psikolojik faktörler var” diyen Tudor takımdaki havanın değiştiğini ve bu durumun birçok şeye yansıdığını bizzat söyledi. Hırvat teknik adam canlı yayından önce soyunma odasında da oyuncularını hem galibiyet hem de istediği arzulu oyunu sahaya yansıttıklarını için kutlarken 1 günlük izne ek olarak kestiği 2 günü de vererek toplamda 3 gün izinle takımı ödüllendirdi.

Vatan