Süper Lig'de şampiyonluğa erken havlu atan ve kadro mühendisliği konusunda büyük problemler yaşayan Galatasaray, ön libero mevkii için uzun süren çalışmalar sonrası Pulgar'da karar kılmıştı.

Gelecek sezon için mutlak bir 6 numara isteyen Galatasaray'ın, gündeminde tecrübe abidesi olan Belçikali orta saha oyuncusu Axel Witsel'i aldığı aktarıldı.

BEDAVA GELECEK

Belçika basınında yer alan bilgilere göre, Galatasaray ile beraber Witsel ile İtalyan devi Juventus da ilgileniyor. Galatasaray ve Juventus'un yanı sıra, LA Galaxy ve LA FC'nin de Axel Witsel için nabız yokladığı kaydedildi.

DORTMUND'A RET

Tecrübeli yıldızın, Haziran 2022'de sona erecek sözleşmesi sonrası serbest statüsüne geçeceği, Borussia Dortmund ile yola devam etmek istemediği de haberde yer alan bilgilerden biri oldu.

Galatasaray'dan sezon sonu için Axel Witsel transferi bombası! İyi haber geldi

Abdullah Avcı'dan Galatasaray'a transferde 2 iyi haber! Abdullah Avcı'dan Galatasaray'a transferde 2 iyi haber!

AXEL WITSEL KİMDİR?

Kariyerine Standart Liege altyapısında başlayan Witsel, daha sonra Benfica, Zenit, TJ Quanjian, TJ Tianhai ve Borussia Dortmund formalarını giymişti. Axel Witsel, bu sezon toplamda 37 müsabakada forma giyerken 1 gol üretti ve 2433 dakika sahada kaldı.

(Fotomaç)