İşte ayrıntılar...

GÖRÜŞMELER BAŞLADI, BEDAVA

Galatasaray mutlaka alternatif bir golcü almak isterken Burak Elmas'ın bahsettiği isimlerden birisinin de Fransa Ligi takımlarından Nantes ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Randal Kolo Muani olduğu ortaya çıktı. Muani için şu anda bir resmi teklif yok ama menajeriyle görüşmeler başladı.

İSTANBUL ANLATILIYOR

Genç futbolcuya, Galatasaray'a gelirse kendisini nasıl bir geleceğin beklediğinden bahsediliyor. İstanbul'da nasıl bir hayatın beklediği anlatılıyor. Muani gibi 22 yaşındaki bir oyuncunun Fransa Ligi'nde gol atarken, piyasası varken Türkiye'ye gelmesi zor görülse de geri adım atılmıyor.

İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Projenin doğru anlatılması, hayallerin doğru satılmasıyla Fransız golcünün ikna edilebileceğine inanılıyor. Muani'nin ikna sürecinde Avrupa Ligi'nde alınan başarılı sonuçlar da ciddi bir yardım teşkil etti. Genç oyuncunun, olumlu davranması yöneticileri umutlandırıyor.

NANTES'TA YETİŞTİ

Ligue 1 ekibi Nantes altyapısından yetişen Randal Kolo Muani, geçen sezon Bologno'da kiralık forma giydikten sonra takımına geri döndü.

10 MİLYON EURO DEĞER

Bu sezon 15 karşılaşmada forma şansı bulan futbolcu, 4 gol atarken, 3 de asist yaptı. Transfermarkt değeri 10 milyon euro'ya fırladı.

(Sporx)