Galatasaray, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşmasının ardından kulübün bütçesini riske etmeyecek isimlere yöneliyor. Peki Galatasaray kimleri transfer edecek, hangi transferleri yapacak? İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri...

Ndiaye transferi yılan hikayesine döndü

Transferi yılan hikayesine dönen Badou Ndiaye hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fanatik'te yer alan habere göre, Galatasaray'ın renklerine bağlamak istediği Senegalli yıldız için Fatih Terim devreye girdi. Geçtiğimiz sezon Ndiaye ile yalnızca 2 maçta beraber çalışan Terim'in oyuncuyla telefonda görüştüğü ve ikna ettiği iddia edildi. Galatasaray'a dönmeye sıcak bakan Ndiaye, Terim'le görüştükten sonra Galatasaray'a dönme kararı verdi. Ancak transferin bonservisle mi, kiralık mı gerçekleşeceği belli değil.

Galatasaray öte yandan Manchester City kampına katılan Jason Denayer için ise "bekle gör" taktiği uygulanıyor.

Montolivo iddiası

Milan tecrübeli oyuncuyu serbest bırakma kararı aldı. Orta sahayı takviye etmek isteyen Galatasaray, İtalyan yıldızın durumunu beklemeye başladı. Kulübüyle 2019’a kadar mukavelesi bulunan tecrübeli oyuncu, resmen serbest bırakıldığında Sarı-Kırmızılılar devreye girecek. İddialara göre; İtalyan futbolcunun menajeriyle bir telefon görüşmesi gerçekleştirildi. Buradaki hava, Montolivo’nun Galatasaray’a oldukça sıcak baktığı yönündeydi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Beşiktaş’tan Harun için bir teklif gelmediğini, ancak Galatasaray’dan kiralama teklifi geldiğini söyledi.

Fanatik'in haberine göre, Brezilya Serie A ekiplerinden Vasco da Gama'da top koşturan 20 yaşındaki Andrey için harekete geçen Galatasaray yönetimi, genç oyuncu için teknik heyetten de onayı aldı. İddiaya göre oyuncunun menajerini İstanbul'a davet eden Galatasaray, transferde mutlu sona ulaşabilmek için Şampiyonlar Ligi kozundan faydalanıyor.

Galatasaray transfer arayışlarını sürdürürken listeye bir anda Sivasspor’un sol kanat oyuncusu Robinho da eklendi. Teknik Direktör Terim’in Sivasspor’la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldıza sıcak baktığı ve bu transfer için onay verdiği ortaya çıktı.

Çin Süper Ligi ekiplerinden Hebei China Fortune'un teknik direktörü Chris Coleman, A takım kadrosunda istemediği Gervinho'yu B Takımına göndermişti. Bunun üzerine 31 yaşındaki Fildişi Sahilli forvet, menajeriyle görüştü ve kendisine takım bulmasını istedi. Tecrübeli futbolcuyla ilgilenen kulüpler ise Galatasaray ve Marsilya'ydı. Cim-Bom bu transferde eski bir dostu devreye soktu. Fatih Terim, Didier Drogba'yı arayarak Gervinho konusunda kendilerine yardımcı olmasını istedi.

1 kişilik kontenjan kaldı

Nagatomo'nun bonservisini alan ve Henry Onyekuru’yu 1 yıllığına kiralayan Galatasaray’da 1 kişilik yabancı kontenjanı kaldı. Yabancı transfer yapmanın hesaplarını yapan Sarı Kırmızılı yönetim mevcut kadroda temizlik yapmanın hesaplarını yapıyor. En az 2 transfer daha yapması beklenen Cim Bom’da bu nedenle bir iki isimle yolların ayrılması fikri ortaya atıldı.

Ahmed Musa elden kaçtı

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, gözünü yeniden Ahmed Musa'ya çevirdiği iddia edildi. Ancak Ahmed Musa'nın 30 milyon pound bonservis bedeli karşılığında Suudi Arabistan takımlarından Al Nassry Riyad'a transfer olacağı öğrenildi.

Orta sahaya takviye için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Emre Akbaba için Alanyaspor'a yeni bir teklif yaptığı kaydedildi. Fanatik'te yer alan habere göre sarı-kırmızılı takım, Akdeniz ekibine yıldız futbolcu için son olarak 2,5 milyon euro artı Tolga Ciğerci'yi önerdi.

Hakan Çalhanoğlu'na çağrı

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Serdar Aziz, ilginç bir transfer çağrısında bulundu. Bonservisi AC Milan'da olan Hakan Çalhanoğlu için konuşan Serdar, ''Hakan benim çok sevdiğim, çok düzgün ve kaliteli bir insan. Çok da iyi futbolcu. Milan gibi bir kulüpte oynadığı için onunla gurur duyuyoruz. O da Galatasaray'ı yakından takip ediyor. Çok da seviyor bizim kulübümüzü... İnşallah onunla bir gün aynı kulüpte oynamak nasip olur. Kapımız açık'' ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Emre Akbaba için bastırıyor. Yönetim, sözleşmesi 2019'da bitecek olan Emre için 2 milyon Euro'nun yanı sıra Tolga Ciğerci ve Tarık Çamdal'ı önerdi. Alanya 3.5 milyon Euro isterken, Tolga konusunda da sıkıntı yaşanıyor. Bu sezon 2 milyon Euro ücret alacak olan Tolga aynı parayı gideceği takımdan da istiyor. Alanya ise bu rakamı ödeyemeyeceğini belirtiyor. Sarı-Kırmızılılar bu nedenle Tolga'yı ikna için uğraşıyor. Yönetim gurbetçi futbolcuyu ikna etmesi halinde teklifini 3 milyon Euro'ya çıkarıp işi bitirmeyi düşünüyor. Emre Akbaba da kulübüyle sürekli görüşerek transferinde kolaylık gösterilmesini talip ediyor.

Kean iddiası

Galatasaray yönetimi, Moise Kean'ın transferi için Juventus kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. Galatasaray transfer konusunda yaş ortalamasını düşürdü. Sürpriz iddia ise İspanya’dan geldi. Radio Marca, Juventus’un 18 yaşındaki forveti Moise Kean için Leganes’in kiralama teklifi yaptığını yazdı. Hellas Verona’nın bu teklifi kabul etmeden önce kendileriyle görüşmek için Juventus’a ricacı olduğu iddia edildi.

Kara Mbodji iddiası

Belçikalılar, Cimbom'un Anderlecht forması giyen Kara Mbodji ile yakından ilgilendiğini iddia ettiler. Haberde, Galatasaray Yönetimi'nin Belçika kulübüyle sıkı bir pazarlık halinde olduğunun da altı çizildi. Mbodji, 1.92 mt.'lik boyuylla hava toplarına çok hakim bir stoper. Zaman zaman rakip kalede gol bulabiliyor.

Galatasaray, Endoğan Adili ile sözleşmesinin feshedildiğini borsaya bildirdi. Açıklamada şöyle denildi: "Endoğan Adili ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. 2018-19 futbol sezonundaki 1.120.000 TL tutarındaki alacağının 620.000 TL'lik kısmından feragat etmiş ve kalan 500.000 TL kendisine ödenmiştir"

Carole'un kaderi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lionel Carole'un durumunu görmek istediğini açıkladı. Eğer Terim, Carole'dan memnun kalmazsa futbolcunun Antalyaspor'a kiralanacağı öğrenildi. 

Galatasaray geçen yıl da gündemine gelen 20 yaşındaki Polonyalı stoper Krystian Bielik için yeniden harekete geçiyor. İngilizlere kiralama teklifi sunulacak.

Galatasaray, son dakika yaptığı açıklamayla Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru'nun Everton'dan kiralandığını borsaya bildirdi. Galatasaray'ın, 21 yaşındaki oyuncuya ise 2018-2019 sezonu için net 1 milyon 200 bin euro sabit ücret vereceği bildirildi. Sarı-kırmızılı kulübün ayrıca Henry Onyekuru'ya, oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve UEFA müsabakalarında takımın alacağı her bir galibiyet için net 10 bin euro, oynayacağı Türkiye Kupası müsabakalarında takımın alacağı her bir galibiyet için de net 5 bin euro ödeyeceği belirtildi. 

Elmander'in Galatasaray'a önerdiği Hammarby'nin Norveçli genç forveti Sander Svendsen oynayabileceği bir takımı tercih edeceğini söyledi.

Real Madrid taraftarına Cristiano Ronaldo'yu unutturabilecek 8 isim

Dragovic iddiası

Galatasaray Leicester'da oynayan, bonservisi Leverkusen'de olan Aleksandar Dragovic'e kanca attı. Galatasaray, Avustralyalı stoperi kiralık olarak kadroya katmayı düşünüyor..

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Max Meyer'in menajerinden transfer açıklaması geldi. Alman futbolcunun menajeri Roger Wittman, "Dünyanın çoğu yerinden Meyer için teklif alıyoruz" diye konuştu.