Galatasaray'ın son günlerde en çok tartışılan isimlerinden biri de Belhanda.Performansında düşüklük yaşanan Faslı oyuncu Real Madrid maçında taraftarın hedefindeydi.Oyundan çıkarken de tribünlere el-kol işareti yaparak küfür eden Belhanda, daha sonra özür dilemişti.

Ara transferde gönderilmesi beklenen ve teknik direktör Fatih Terim'in de beklentilerini karşılamayan yıldız için yönetim de 'Satılabilir' kararı aldı.

TALİPLERİ ARTIYOR

Galatasaray'ın yolları ayırmayı planladığı Younes Belhanda için Suudi Arabistan'dan iki kulübün ilgisi var.Takımın en çok tartışılan isimlerinden biri olan ve devre arası gönderileceği konuşulan Younes Belhanda için çifte iddia geldi...Takvim'in haberine göre; Al Ittihad ve Al Ahli'nin Faslı futbolcuyu transfer etmek için harekete geçtiğini yazdı.

İki kulübün de ara transfer döneminde Galatasaray'ın kapısını çalarak resmi teklif yapacağı da iddialar arasında.Galatasaray'da da tribünlerle sorun yaşayan Younes Belhanda'ya yönetim ve teknik heyet üzerinden de 'Gitmesi' yönünde istek olacağı, bu kez transferin bonserviste anlaşılması halinde gerçekleşeceği öğrenildi.

EN AZ 10 MİLYON EURO HEDEFLENİYOR!

Galatasaray, devre arasında düşündüğü transfer operasyonlarını gerçekleştirebilmek için Younes Belhanda'dan en az 10 milyon euro bonservis geliri hedefliyor.29 yaşındaki Faslı oyuncu Younes Belhanda, 2017 yazında 9.5 milyon euro bonservis ve çeşitli bonuslar karşılığında Dinamo Kiev'den Galatasaray'a transfer oldu.Belhanda, Galatasaray formasıyla çıktığı 80 maçta 9 gol atıp 21 asist yaptı.