Galatasaray'da kongreye doğru kulisler hız kazanırken, 3 yıl önce Ünal Aysal'a karşı başkan adayı olan Mehmet Helvacı ise seçime girebileceğini, ancak ille de başkan olmak gibi bir fikrinin olmadığını, gerekirse yönetici olarak da bu zor günde Galatasaray'a hizmet için soyunabileceğini açıkladı.

Mehmet Helvacı; "Ünal Aysal'ın savurgan harcamalarını durdurmak için son seçimde de üyelerimizi uyarmaya çalıştık. Kulüp bugün zorda, gerek içerden gerek dışardan çalışmaya hazırım. Ünal Aysal olmaz ise Alp Yalman'a karşı aday olurum. Gerekirse dışardan proje de üretirim. Ancak kulübün içinde bulunduğu koşullar güç birliğini gerektiriyor. Bir konsensüs yönetiminde de yer alabilirim" diyerek 25 Ekim'deki kongreye yönelik görüşlerini dile getirdi.

ÖZDOĞAN: "G.SARAY SAHİPSİZ BIRAKILMAZ"

G.Saray'da Faruk Süren ve Özhan Canaydın gibi başkanlarla uzun süre yöneticilik yapan Profesör Doktor Ahmet Özdoğan da kongreye doğru kişi ve gruplarla görüşmelerini sürdürüyor. Ahmet Özdoğan'ın başkan Ünal Aysal'ın yarın kararını açıklaması durumunda Ali Dürüst, Turgay Kıran, Adnan Öztürk, Cemal Özgörkey, Mehmet Helvacı gibi isimlerle biraraya gelerek , Ünal Aysal'a karşı güçlü bir ekip oluşturmak için görüşmelerde bulunacağı öğrenildi.

ADNAN ÖZTÜRK SESSİZ

Ünal Aysal'ın yönetiminden ayrıldıktan sonra Aysal'ı eleştiren isimlerin başında gelen eski yönetici Adnan Öztürk ise kongre öncesinde sessiz bir politika izliyor. Adnan Öztürk'ün Ünal Aysal ve diğer adayların durumuna göre bir yol haritası izleyeceği ve gerek duyulursa seçime girebileceği de sarı kırmızılı kulislerde konuşuluyor.