İşte Adnan Öztürk’ün yaptığı o açıklamalar : 

Galatasaray’ camiasına uyarı…

Bence Cumartesi günü artık bu hesapsız-kitapsız işler yapmaya bir son verip vermeyeceğine karar verecek. Yani olay ibra olup olmama meselesi değil. Üçüncü kalitede hiçbir şey olamamış siyasi partiler gibi genel kurullar düzenlemeyi, çekişmeyi bırakıp bırakmayacağına karar verecek. Ben hesap kitap adamıyım, bir yöneticiyim. Mesleğim bu. Tüm samimiyetimle ikaz ediyorum. Dursun Başkanın iyi niyetine güveniyorum. Ama ne yazık ki spor salonu müjdeleri bana müjde gibi gelmiyor. Oteller, Florya’yı taşımalar… Çok daha fazla hesapsız bir döneme giriyoruz. Sıradan bir Galatasaraylı olarak camiayı uyarıyorum. 

“1 saat top oynamamış adamları transfer ederseniz…”

2013 senesinde 180, 2014’te 90, 2015’te de 238 milyon zarar etmişiz. UEFA demiş ki ; yeter. Dur demişler. Halka açık bir şirket bu. Dursun Başkan, ”Ben 1 tl bile olsa kara geçireceğim” dedi. Ne yapmanız lazım? 1 saat bile top oynamamış adamları buraya transfer ederseniz, burada 1 senelik zararınız yine 187 milyon çıkarsa bunun açıklaması yok. 

“1 yıl daha ceza gelebilir”

O tehlike var ama inşallah olmayacak. UEFA’ya gidip geliyor Dursun Özbek. Yine oradaydı. UEFA’nın belki maddi durumlarda sıkışık olan takımlara tolerans gösterme durumu olabilir de, olmayabilir de. Normal şartlarda bu cezayı yersiniz. 1+1’in 1’ini normal şartlarda yersiniz.