Galatasaray, Süper Lig'in 11.haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi ağırlamış ve karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlanmıştı.

Maçın son dakikalarında gerilimin arttığı ve maçın bitiş düdüğüyle iki takımında birbirine girdiği kavga sonrası hangi isimlerin ne kadar ceza alacağı merak konusuydu.

TRT Spor'da konuşan Veli Yiğit, sarı kırmızılıların alması muhtemel cezaları açıkladı.

Perşembe günü saat 14'te toplanması beklenen PFDK'nin Galatasaray Başkanı'ndan, oyuncu ve teknik ekibe kadar ceza vermesi bekleniyor.Galatasaray taraftarının çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle Galatasaray'a para cezası,

Fatih Terim'in maç sonrasında hakem heyetine eleştirileri sebebiyle 36/5A bendindeki maddeden 3 ila 6 maç arasında ceza,Fatih Terim'in yardımcısı Hasan Şaş'a, 44. madde kapsamında rakip takıma saldırı ve TFF yetkililerine müdaheleden 5-10 maç arası ceza,Yaşanan kavga sonrasında kırmızı kart gördüğü için N'Diaye'ye iki maç ceza,

Olayların içinde yer aldıkları fakat kart görmedikleri için Donk ve Muğdat'a ise 1'er maç ceza verileceği iddia ediliyor.

Fenerbahçe'de de olaylara karışan Soldado'ya 43. veya 45. madde dolayısıyla 2 maç ceza ve Jailson'a da şiddetli hareketten dolayı 5 maç ceza verilmesi bekleniyor.

GOAL