Sarı-kırmızılıların 6 milyon 500 bin euro ödeyerek kadrosuna kattığı Rumen oyuncuya talip çıktı. Fanatik Gazetesi'nin İtalyan basınından derlediği habere göre; Serie A ekiplerinden Sampdoria, Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Alexandru Cicaldau için harekete geçti. Sampdoria'nın Cicaldau'nun bonservisi için sarı-kırmızılı ekibie 5 milyon euro teklif ettiği belirtildi.

G.SARAY'IN TALEBİ 7.5 MİLYON EURO

Galatasaray'ın Rumen futbolcu için 7 milyon 500 bin euro civarında bir beklentisinin olduğunun altı çizilirken, Sampdoria'nın sarı-kırmızılılardan gelecek olan cevabı beklemeye başladığı iddia edildi. Ayrıca transfer döneminin sonlarına doğru Galatasaray'ın talebinin daha az seviyelere düşmesinin beklendiği de aktarıldı.

FORMA ŞANSI AZALDI

Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı

Geçtiğimiz sezon Craiova'dan Galatasaray'a transfer olan Alexandru Cicaldau, sarı-kırmızılı ekipte orta sahaya yapılan takviyelerin ardından forma şansı bulmakta zorlanıyordu. Bir diğer Rumen oyuncusu Morutan’ı İtalya Serie B takımlarından Pisa'ya kiralık veren Galatasaray'ın, Cicaldau'dan zarar etmemek için beklenen teklifin gelmemesi halinde benzer bir formül izleyebileceği ve oyuncuyu kiralık verebileceği haberleri de geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti.

(Fanatik)