Sabah'ın haberine göre hastaneden taburcu olduktan sonra kendisini karantinada tutan Fatih Terim için scout ekibi çalışmaya devam ediyor. WyScout üzerinden bol bol oyuncu izleniyor.

Sarı kırmılıların Danimarka'dan Brondby'nin 2001 doğumlu genç oyuncusu Anis Ben Slimane'yi de gözüne kestirdiği öğrenildi. Kopenhag doğumlu on numara, Tunus U20 Milli Takımında da forma giyiyor.

GALATASARAY’DA KREDİ GÖRÜŞMELERİ SEKTEYE UĞRADI

Bu arada aynı anda hem Yusuf Günay hem de Abdürrahim Albayrak’ın koronavirüs testlerinin pozitif çıkması, Galatasaray’ın aylık olarak yürüttüğü kredi işlemlerinin sekteye uğramasına neden oldu. Mart ayı aslında Galatasaray’ın kredi görüşmeleri için hayati önem taşıyordu. Çünkü 31 Mart, UEFA’ya borçsuzluk kağıtlarının gönderilmesi için son gündü. Günay ve Albayrak’ın hastanede bulunduğu dönemde Galatasaray’ın kredi görüşmeleri bir alt kademede sürdürüldü. Ama beklenen cevap alınamadı. Çünkü genelde zorlu görüşmeler sırasında Albayrak kendi kefaletini veriyordu. UEFA’nın borçsuzluk kağıtları içi tarihi 30 Nisan’a çekmesi avantaj oldu. Ancak bankalarla yeni görüşme maratonu, koronavirüs krizi sonrasında daha bir zorlu geçecek.