Galatasaray yönetimi transferde hücum hattına iki takviye için Güney Amerika’ya çıkarma yaparken listenin ilk sırasında Arjantin’de Indiependente’de forma giyen Martin Benitez var... Yönetici Fatih İşbecer, Arjantin’de bu transfer için resmi temaslarda bulunurken ilk görüşmede beklemediği rakamlarla karşılaştı.

21 yaşındaki hücumcu için kulübü kapıyı 10 milyon Euro’dan açarken bu rakamı duyan G.Saraylılar şaşkına döndü. Ancak yapılan pazarlıklarla Independiente bonservis bedelinde 5 milyon Euro’ya kadar inse de G.Saray cephesi bu fiyatları veremeyeceklerini iletti. İşbecer, sarı-kırmızılıların teklifini 2.5 milyon Euro olarak iletirken bu kez de Arjantin cephesi bu rakamlarla oyuncuyu vermelerinin mümkün olmadığının altını çizdi. Taraflar bir kez de pazartesi günü görüşmek üzere sözleşirken G.Saraylı idareciler de Martin Benitez ile görüşüp oyuncuyu ikna etti.

BONUSLARI OLACAK!

Tangocu'ya, hem İstanbul’u hem de G.Saray’ı anlatan ve mali açıdan da oyuncuyu tatmin edici şartlar sunan sarı-kırmızılılar, hem forvet arkasında hem de iki kanatta hücuma yönelik olarak oynayabilen Benitez ile el sıkışırken artık bu transferin önündeki tek engel bonservisi kaldı.

Fatih İşbecer’in, Denizli’nin de çok istediği oyuncuyu almak için her yolu denediği ve 2.5 milyon Euro’luk bonservis ödemesine bonus ekleyerek işi bitireceği öğrenildi.