Galatasaray scout ekibi Portekiz’den bu kez Chiquinho’ya kanca attı. Moreirense’de oynayan 23 yaşındaki orta alan oyuncusu bu sezon Portekiz Ligi’nde 7 gol ve 7 asistlik süper performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Gökhan Töre ile prensip anlaşması

Galatasaray, Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Gökhan Töre ile prensip anlaşmasına vardı.

Ndiaye olmazsa Bertolacci

Kiralık NDiaye'nin yerine ön libero arayan Galatasaray, Milanlı Andrea Bertolacci'yi listeye dahil etti.

Babel tamam

Galatasaray'da transfer perdesi erken açıldı. Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre Galatasaray, ara transferde Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan Ryan Babel ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

Ndiaye Stoke City'ye dönmeyecek

Galatasaray'ın Stoke City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Badou Ndiaye’nin menajeri William D’Avila, oyuncunun eski takımına dönmeyeceğini belirtti. Spor Toto Süper Lig'de 18 maça çıkan Senegalli futbolcu 3 gol ve 3 asistlik performansıyla takımına katkıda bulunmayı başardı.

Kenan ve Kaan

Tranferde önceliği yerli isimlere veren Galatasaray, Fortuna Düsseldorf'ta oynayan iki oyuncuya talip oldu. Fortuna Düsseldorf, 25 yaşındaki forveti Kenan Karaman için 1 milyon Euro talep ederken, kulüplerin bu rakamda anlaşması bekleniyor. Galatasaray, aynı takımın savunmasında görev yapan Kaan Ayhan’ın durumunu da yakından takip ediyor. (Hürriyet)

Baluta iddiası

Hagi'den Galatasaray'a yıldız adayı tavsiyesi... Hagi, Vitorul'da forma giyen 20 yaşındaki orta saha Tudor Baluta için Cim-Bom'a referans verdi. (Star)

Feghouli için servet

Galatasaray'da ligin ikinci yarısında sergilediği performansla dikkat çeken Feghouli'nin takımdan ayrılabileceği iddia edildi. DZFoot.com'da yer alan habere göre, ekonomik olarak sıkıntılı bir süreç geçiren Galatasaray'ın yaz aylarında Feghouli'yi satarak transfere bütçe yaratmak istediği öne sürüldü. Feghouli'nin takımda en yüksek maaş alan futbolcu olduğu ve sarı kırmızılıların gelecek sezon takımın bütçesini düşürmek istediği belirtildi. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre Feghouli için Schalke devreye girdi. Alman temsilcisinin Feghouli için 14 milyon Euro vereceği iddia edildi. Galatasaray Yönetimi'nin gelen teklif sonrası kafasının karıştığı öğrenildi.

Manuel Fernandes haber gönderdi

Devre arasında Başkan Mustafa Cengiz’in “Görüştük ama mali şartları bize uymadı” dediği Manuel Fernandes, ücretinde indirime giderse bu kez Aslan olabilir. Lokomotiv Moskova’dan ayrılacak olan Portekizli orta saha oyuncusu Galatasaray’a haber gönderdi. (Fanatik)