Aynı grup bir kez daha Galatasaray yönetiminin yaptığı kapıyı kırdı. Çiti geçti. Kamyonlarla Kemerburgaz arazisine girdi. Silahlar çekildi. Olaya hemen Emniyet’e intikal etti. İstanbul Valisi de müdahil oldu. Olay yerine gelen emniyet yetkililerini gören grubun silahlı adamları araziden çekildi. Ancak Galatasaray yönetimi hali hazırda arazinin korumasını üstlenecek güvenlik şirketi bulmakta zorlanıyor.

KEMERBURGAZ PROJESİ RAFA KALKTI

Bu arada Mustafa Cengiz’in ricasıyla Keremgurgaz’daki arazi için 6 idman sahası yapılacak şekilde bir proje hazırlayan mimarlar Emre Arolat ve Hasan Çalışlar, muhalefetin tepkileri üzerine geri adım attı. 6 sahanın yanı sıra diğer branşlar için tesislerin yapılacağı projeyle ilgili adaylardan birisinin yaptığı açıklama yüzünden Arolat ve Çalışlar çekildi. Mustafa Cengiz’in lansmanını yaptığı proje rafa kalktı.

BURAK ELMAS: "GALATASARAY STRATEJİDEN UZAK YÖNETİLDİ"

Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Burak Elmas, Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 AGS) üyeleriyle bir araya geldi.

Ankara Sanayi Odası Meclis Salonu'ndaki etkinlikte projelerini anlatan Burak Elmas, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Biz çok uzun dönem önce çok ciddi bir çalışma başlattık. Bugün bütün çalışmalarımız ve projelerimizle, yetkinlik sahibi bir ekiple göreve hazırız." dedi.

Sportif ve finansal açıdan öncelikleri sorulan Elmas, "Finansal durum bir sonuç, sebep değil. Finansal durumumuzu bu hale getiren yanlış davranışları, kişisel hataları ortadan kaldırmamız gerekiyor. Bunun için kurumsallaşmaya, şeffaflığa, hesap verilebilir olmaya çok önem veriyoruz. Sportif ve kurumsal tarafta Galatasaray gibi büyük bir kurum stratejisiz yönetilemez. Galatasaray bugüne kadar maalesef stratejiden yoksun yönetildi. Bizler kulübün stratejileri doğrultusunda ve sürekli kişilerin değiştiremediği uygulamalarla yani kulübün ku

(Fotospor)