İngiliz basınına göre, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Jed Wallace ile Galatasaray ve Beşiktaş'ın ilgilendiği öne sürüldü.

Haberde Beşiktaş'ın oyuncu tarafıyla anlaşma aşamasında olduğu kaydedilirken, Galatasaray'ın da deneyimli kanat oyuncusuna ilgi duyduğu ifade edildi.

Öte yandan bu sezon ligimizde başarılı bir grafik çizen Konyaspor'un da oyuncuyu yakından takip ettiği kaydedildi.

Ayrıca, Millwall'ın Premier Lig'e yükselme ihtimali oyuncunun yeni sözleşme imzalama olasılığını da doğurabileceği iddia edildi.

Jed Wallace, Millwall formasıyla bu sezon çıktığı 37 maçta 6 gol ve 11 asist yapma başarısı gösterdi.

JED WALLACE KİMDİR?

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı

27 yaşındaki sağ kanat Jed Wallace, ana mevkisi olan sağ kanat pozisyonunun yanı sıra on numara ve sol kanat pozisyonlarında da görev alabiliyor. Futbolcunun kariyerinde ise İngiltere dışında hiç oynamamış olması oldukça dikkat çekiyor.

İngiliz yıldız Jed Wallace, İngiltere'de Lewes, Portsmouth, Whitehawk, gibi takımlarda top oynamasının ardından kariyerinde gösterdiği başarılı performansla 2015 yaz transfer döneminde Wolves'e transfer olmayı başardı. Futbolcu ardından yine İngiliz ekibi olan Milwall'ın yolunu tuttu. Futbolcu şuan Millwall formasını terletmeye devam ediyor. İngiliz yıldız gösterdiği performansla adada dikkatleri üzerine çeken futbolculardan birisi olmayı başardı.

(Sporx)