Sarı-Kırmızılılarda heyecanla beklenen seçim öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray’da Begüm Özkan adaylığını açıklamaya hazırlanıyor.

POLAT DESTEK VERECEK, TİMUR LİSTEYE

Adnan Polat ve camianin önemli isimlerinin kendisine destek vereceği öğrenildi. Erdem Timur’un da listede olması bekleniyor. Dernekler yasasının kararına göre adaylığını açıklayacak.

Burak Elmas başkanlığındaki yönetimin seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldığı Sarı-Kırmızılı kulüpte daha önce Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu adaylıklarını açıklamıştı. Galatasaray Kulübü'nde 30 Nisan'da yapılacak seçimli olağanüstü genel kurul için adayların, 8 Nisan Cuma gününe kadar başvurularını yapmaları gerekiyor.

BEGÜM ÖZKAN KİMDİR?

Avukat Begüm Özkan, Galatasaray Lisesi ve hemen ardından da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1991 senesinde TGRT ekranlarında otomobil programı yapımcılığı ve sunuculuğu görevinde bulunan Özkan, NTV ve CNN Türk’te 2000 yılına kadar görev aldı.

Aktif olarak otomobil sporları, yarış ve organizasyonlarında yer alan Özkan, 4 sene üst üste Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu olan ekipte bulundu.

"SAPKINI GÖRMEZDEN GELEBİLİRSİNİZ"

Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi

Begüm Özkan Genel Kurul'daki konuşmasında Işıtan Gün üstünden Burak Elmas'a doğru, "Ne yazık ki uzun zamandır bir toz bulutunun içindeyiz. Vaatler, yalanlar... At izi, it izine karıştı artık. Uyanma vakti geldi. Gerçeklerden bahsetmeliyiz. Burası Galatasaray Spor Kulübü. Cinsiyetleri eşit gören, Türkiye'deki en büyük temsilci. 1924'ten beri 145 numara ile ilk kadın üyenin kayıtlı olduğu, yaklaşık yüzde 27'si kadın olduğu bir spor kulübü burası. O sırada 35 yaşında olan birinin bu sapkın sözlerini görmezden gelebilirsiniz. İş hayatına girmesi için okuttuğunuz kızınızın yüzüne de bakabilirsiniz. Ama dostlarınıza sahip çıkmanıza bir şey demiyorum. Burası Galatasaray. Bunları Galatasaray çatısı altında yapamazsınız. Bu zihniyeti, böyle bir zamanda sıradan bir özür ile aklayamazsınız" ifadelerini kullanmıştı.

(Fanatik / Yakup Çınar)