Tüzemen'in yorumları:

"TERİM'İN KADRO MÜHENDİSLİĞİNİN İFLASI"

"Galatasaray'ın yenilgisi Fatih Terim'in kadro mühendisliğinin iflas ettiğinin belgesidir. Aklı yetmeyenler de bana sallıyor. Ben çünkü 5 Dünya Kupası görmedim, ayağımıza top değmedi. Televizyonda da atari oynadık biz çünkü."

"HAGI VEYA POPESCU BU RUMENLERİ ALIR MIYDI?"

"Galatasaray takımı 21 yaşındaki, Fatih Terim'in yeteneklerini dile getirdiği Yunus'u Adana Demirspor'a veriyor. 1,5 milyon euro verip Barış Alper'i alarak ya tutarsa diye alıyor ve kenarda oturtuyor. Galatsaray'ın malı olan Yunus 2 tane atıyor, Barış Alper oynamıyor. 2 tane Rumen oyuncu almış Galatasaray takımı, iyi gözle baktık Cicaldau iyi frikik atıyor dedik daha göremedik. Morutan 2 tane gol attı aynı vuruştan yapmaya çalıştı olmadı. Popescu'yla Hagi önerdi dediniz. Allah aşkına ben onlara soruyorum onlar bunları takımlarına alır mı? Bunlar Galatasaray takımına atılmış kazıktır"

"4 MİLYONLARI VARSA DAHA İYİSİNE BAKSINLAR"

"Ben dedim ki, Galatasaray'ın 4 milyon eurosu varsa bunu harcamasın daha iyi bir santrafor bulmaya harcasın buna yatırım yapmasın. Ukalalar onu yere göğe sığdıramıyor. Muhammed Salah'ın halefiymiş bir de. Duysa futbolu bırakır Salah"

"BU MAÇTA SIĞINACAK BİR ŞEY YOK"

"Bu kadro mühendisliğinin sorumlusu kimse artık çuvaldızı kendilerine batıracak. Bu maçta hakem yok, VAR da yok kimse kusura bakmasın. Sığınacak kimse yok"

(A Spor)