Derbide Beşiktaş’ı Mauro Icardi’nin golleriyle deviren Galatasaray’da maaş kirizi yaşandığı iddia ediliyor. Geçen sezon kiralık olarak oynayan Eric Pulgar, kadroda çok şans bulamayan Patrick Van Aanholt ve bu sezon transfer edilen Lucas Torreira’nın menajeri, alacaklarının ödenmesi için kulübe ihtar çekti.

TORERİA’NIN MENAJERİNDEN GALATASARAY’A İHTAR

Yeni Şafak’ın haberine göre Galatasaray futbolcularının garanti alacakları maaş bir süredir yatırılmıyor. Eric Pulgar, Patrick Van Aanholt ve Lucas Torreira’nın menajerleri bu yüzden kulübe ihtar çekti. Uruguaylı Toreirra, ayrıca Galatasaray’ın ödemediği imaj hakları taksitlerini de istedi.

PRİMLER VERİLİYOR

Futbolculara maaş ödemelerini yapamayan başkan Galatasaray yönetimi, primlerle problemi çözmeye çalışıyor. Beşiktaş derbisi sonrası futbolculara 250’şer bin TL prim ödemesi yapıldı. Maaşlarını FIFA’dan dolayı garanti gören futbolcuların primden dolayı memnun olduğu öğrenildi.

TARAFTAR SEZONA DAMGA VURDU

Galatasaray seyirci sayılarında ezeli rakiplerine fark atmış durumda. Bu sezon Nef Stadı'nda oldukça yüksek bir ortalamayla maçlara çıkan Sarı-Kırmızılılar, son Beşiktaş derbisinde 50 bin 237 sayısına ulaşarak, 50 bin barajını geçen ilk karşılaşmaya ev sahipliği yapmış oldu. Üstelik Süper Lig'de bu sezon en çok seyircinin yer aldığı 5 karşılaşma da Galatasaray'a ait. İlk sıradaki Galatasaray - Beşiktaş derbisini, yine Cim Bom'un ev sahibi olduğu Nef Stadı'nda 46 bin 925 seyirciyle Konyaspor, 45 bin 152 seyirciyle Giresunspor, 44 bin 256 kişiyle Alanyaspor ve 43 bin 783 kişiyle Gaziantep maçları takip ediyor.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'a kök söktürdüler..." Levent Tüzemen: "Galatasaray'a kök söktürdüler..."

(Yeni Şafak)