A Milli takım oyuncusu Kaan Ayhan, transfer ve milli takım için açıklamalarda bulundu. Fatih Terim ile ilgili de bir itirafta bulunan yıldız oyuncusunun söyledikleri şu şekilde;

Umarım hepimiz bu zor dönemi en iyi şekilde atlatırız. 2 haftadır antrenmanlara çıkıyoruz. O yüzden normal hayata geri dönüyoruz gibi.

BAZI TÜRK KULÜPLERİYLE GÖRÜŞMELER OLDU

Milli futbolcu "Geçmişte Türk takımlarından transfer teklifi aldın mı?" sorusuna Kaan Ayhan'ın cevabı; "Teklif gelmedi ama görüşmeler oldu. Bazı kulüplerle görüşmeler oldu ama resmi bir teklif olmadığı için transferim söz konusu olmadı. Bir gün Türkiye'de oynamak isterim." oldu.

Türkiye Milli Takımı'nı seçmesinde en büyük etkenin Fatih Terim olduğunu söyleyen Ayhan, "Fatih hoca potansiyelimin yüksek olduğunu düşünüyordu ve bunu bize iletti. İlk önce Ümit Milli Takım'a çağrıldım, ardından A Milli Takım'a yükseldim." dedi.

EN İYİ ARKADAŞIM KENAN KARAMAN

Sadece milli takımda değil kulüpte de en iyi anlaştığım kişi takım arkadaşım Kenan Karaman. Liverpool manyağıydım küçükken. O hedef benim için iki üç adım ileride olabilir. Bir gün umarım o yerlere de geliriz.

LEWA'NIN YAPAMADIĞI ŞEY YOK

Kesinlikle Lewandowski beni en çok zorlayan isim. Beceremediği iş yok. Hem fiziksel, hem de teknik anlamda çok üst düzey bir futbolcu. Şu zamana kadar en çok zorlandığım futbolcu Lewandowski.

Webaslan