Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı kulüple ilgili ABD basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

The Atlanta Journal-Constitution'a konuşan Atlanta United Başkan Vekili Carlos Bocanegra, yaptığı açıklamada Bello'ya olan ilginin arttığını ve birçok kulübün ABD'li futbolcunun durumunu sorduğunu belirtirken, haberde Galatasaray'ın Nijerya asıllı ABD'li futbolcu ile ilgilendiği kaydedildi. George Bello'nun adı yaz transfer döneminde de sarı-kırmızılı kulüple anılmıştı.

GEORGE BELLO KİMDİR?

Tam adı George Oluwaseun Bello olan futbolcu, 22 Ocak 2002 tarihinde Nijerya'nın Abuja kentinde dünyaya geldi. Futbola Southern Soccer Academy altyapısında başlayan ve Alpharetta Ambush altyapısında da forma giyen Bello, 2016 yılında Atlanta United altyapısına transfer oldu.

Ocak 2018'de Atlanta United ile profesyonel sözleşme imzalayan 19 yaşındaki sol bek, yaklaşık 2 yıl boyunca Atlanta United 2'de forma giydikten sonra Kasım 2019'da A takıma dahil edildi.

Bu sezon MLS ekibiyle çıktığı 34 maçta 1 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyen Bello, ABD Milli Takımı ile de 5 maçta görev aldı. Kulübüyle olan sözleşmesi Aralık 2022'ye kadar devam eden Nijerya asıllı ABD'li futbolcu'nun güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ - Galatasaray’dan sürpriz sol bek hamlesi! George Bello...

(A Spor)