Galatasaray yönetimine giren Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener’in yeğeni Ahmet Ozan Şener, Burak Elmas’a söz verdi. Bordo-mavililerde teknik direktörü Abdullah Avcı tarafından gözden çıkarılan Ekuban ve Nwakaeme konusunda Fatih Terim’in bir talebi olursa yerine getirmek için her türlü çabayı göstereceğini söyledi.

Daha önce Trabzonspor Basketbol takımında yöneticilik yapan Şener’in, Nwakaeme ve Ekuban’ın menajerleri ve Türkiye temsilcileriyle arasının iyi olduğu Fatih Terim'e aktarıldı

TRABZONSPOR ESKİ YÖNETİCİSİ ELMAS’IN YÖNETİMİNE GİRDİ

Galatasaray’da 1541 oy olan Burak Elmas başkanı oldu. Elmas'ın listesinde yer alan bir isim dikkatlerden kaçmadı. Daha önce Trabzonspor Basketbol Kulübü'nde yöneticilik görevi yürüten Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in kardeşi Sani Şener'in oğlu Ahmet Ozan Şener, Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas'ın yedek adayı oldu. Şener ailesi geçtiğimiz sene VİP Loca süresini 4 yıl daha uzatmıştı.

FATİH TERİM YENİDEN FLORYA'DA

Burak Elmas'ın başkan seçilmesiyle birlikte yeniden Galatasaray'ın teknik direktörü olarak görevine başlayan Fatih Terim, Florya'da gerçekleştirilen idmanda yer aldı.

Florya çalışanlarıyla tek tek tokalaşan Fatih Terim, "İyiyiz. Çok iyiyiz Allah'a şükür. Hayırlı olsun hepimize." sözleriyle Florya'da yeşil çimlere ayak bastı. Fatih Terim'in ardından sözleşmesi sona eren Arda Turan da Galatasaray'ın idmanında yer aldı ancak çalışmalara katılmadı.

(Sabah)