En az bir 10 numara ve Taylan'ın yanına bir de ön libero arayan sarı-kırmızılılar ayrıca Berkan'ı yedekleyecek, Aytaç'ın aksine sol ayaklı bir 8 numara aramaya devam ediyor. Bu yüzden Bundesliga II'ye düşen Schalke'nin Türk oyuncusu Can Bozdoğan için teklif gönderdi. 

Alman ekibinin vereceği cevaba göre 20 yaşındaki sol ayaklı oyuncuyla ilgili girişimde bulunulacak.

CAN BOZDOĞAN KİMDİR?

2001 yılının Nisan ayında Almanya’nın Köln Şehri’nde dünyaya gelen Can Bozdoğan koç burcudur, boyu ise 1.75 cm’dir. Futbol kariyerine doğup büyüdüğü Almanya’da Köln takımı alt yapısında başlamıştır. 2019 sezonuna kadar Köln takımının tüm alt kategorilerinde forma giymiş ve Schalke 04 takımına 700 Bin Euro bonservis bedeli karşılığında transferi gerçekleşmiştir.

Günümüze kadar bir çok Türk asıllı futbolcunun forma giydiği Schalke takımında Ozan Kabak, Ahmed Kutucu, Suat Serdar ve Levent Mercan gibi isimler de forma giymiştir.

Deyimi yerindeyse raket gibi bir sol ayağa sahip olan genç futbolcu, merkez orta saha ve 10 numara pozisyonlarında görev yapmaktadır. Geçtiğimiz sezonlarda Trabzonspor dahil bir çok Süper Lig ekibininde transfer etmek için girişimlerde bulunduğu bir isimdir. Günümüz itibariyle Almanya Milli takım alt kategorilerinde forma giyen genç futbolcunun gelecek dönemlerde Türkiye A Milli takımını mı, yoksa almanyayı mı tercih edeceği merak konusudur.

(Fotomaç)