Bu sezon MLS'te Nashville formasıyla harikalar yaratan ve 33 maçta 19 gol 10 asistle oynayan Alman futbolcu, Avrupa'ya dönüşe sıcak bakıyor.

10 NUMARA OYNAMAK İSTİYOR

Galatasaray'ın ilgisine de olumlu yaklaşan Mukhtar'ın, olası bir transferde tıpkı şu anki takımında olduğu gibi serbest 10 numara görevini üstlenmek istediği öğrenildi.

GALATASARAY'DAN OLUMLU DÖNÜŞ

Galatasaray cephesinde de bu isteğin olumlu karşılandığı gelen haberler arasında. Benfica ve Hertha Berlin'de forma giyerken kanatlarda görev yapan Mukhtar'ın, klasik 10 numara olarak oynadığında daha etkili olduğunu düşündüğü ve kendisine bu anlamda sınırsız özgürlük tanındığı belirtiliyor.

1 YIL DAHA KONTRATI VAR

26 yaşındaki Mukhtar'ın ABD kulübüyle 1 yıllık daha mukavelesi bulunuyor. 1 yıl uzatma opsiyonunu da elinde bulunduran Nashville'in, sezonun yıldızlarından Hany Mukhtar'ı kolay kolay bırakmayacağı ifade ediliyor.

5 MİLYON EURO

Ancak Galatasaray cephesi, oyuncunun da isteğiyle birlikte pazarlık sürecinde avantajı ele geçirmeyi hedefliyor. Yıldız futbolcunun bonservisi için 5 milyon Euro'nun gözden çıkarıldığı öğrenildi.

(Fanatik)