Trtspor'un haberine göre; Marcao ve Saracchi sakatlıkları nedeniyle Sivasspor karşısında forma giyemeyecek. İki futbolcu Sarı-Kırmızılı takımın 1-0 kazandığı Ankaragücü maçında sakatlanmıştı.

Galatasaray açıklama yaptı...

"Yapılan tetkikleri sonucu sol üst ön adale grubunda hafif-orta derece zorlanma tespit edilen Marcao Teixeira ve sol kasık adale grubunda hafif-orta derece zorlanma tespit edilen Marcelo Saracchi, tedavilerinin ardından salon çalışmalarına başladı."

Fatih Terim'in Sivasspor ile oynanacak karşılaşmada Marcao'nun yerine Donk, Saracchi'nin yerine ise Emre Taşdemir'i oynatması bekleniyor.

Fatih Terim: "Bu oyun bize yetmez!"

Galatasaray, MKE Ankaragücügalibiyetiyle yarışta var olacağını gösterdi. Ancak üç puana rağmen ortaya konan futbol teknik direktör Fatih Terim'i tatmin etmedi.

Kötü oyun sebebiyle yapılan eleştirileri haklı bulan tecrübeli çalıştırıcı oyuncularına "Vitesi yükseltmeliyiz" uyarısında bulundu. Bu futbolun şampiyonluğu getirmeyeceğini söyleyen Terim "Düzeltmemiz gereken şeyler var. En önemlisi de herkesin yeterince çaba göstermemesi" dedi.

(TRT Spor)