Şampiyonlar Ligi'ne elenmesinin ardından Spor Toto Süper Lig'de de şampiyonluğa havlu atan Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ı zor günler bekliyor.  

6 Nisan'da yapılacak olan Olağan Mali Genel Kurul'da muhalefet şimdiden çalışmalara başladı. Başkan Ünal Aysal, erken seçim isteyen genel kurul üyelerine 'tamam' derse sarı-kırmızılı camiada seçim rüzgarları esmeye başlayacak. Kulislerde, geçmiş dönemde görev yapan Adnan Öztürk ve Ali Dürüst'ün adı geçmeye başlarken, TFF eski başkanı Haluk Ulusoy'un adı gündeme bomba gibi düştü.  

Haluk Ulusoy'un başkan adaylığı için ismi geçen Ali Dürüst ve Ünal Aysal'ın da yönetiminde yer alan Abdürrahim Albayrak'ı yanına almayı planladığı vurgulandı. Her iki isim de Ünal Aysal ile ters düşmüş ve yönetimden ayrılmıştı. Önümüzdeki günlerde Ulusoy'un seçim çalışmalarını hızlandırması ve ekibini de büyük ölçüde kurması bekleniyor. Haluk Ulusoy, Galatasaray'da yapılan bir önceki seçimde başkan adaylığını açıklamış ancak Ünal Aysal'ın aday olacağını duyurmasının ardından seçim yarışına girmeme kararı almıştı.

Türkiye