Igor Tudor'un görevine son veren Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'e yakın isimler, Michel Preud'homme'u sarı-kırmızılı kulübe önerdi. Son olarak Club Brugge'ü çalıştıran 58 yaşındaki Belçikalı teknik adam, 2014-15 sezonunda Liverpool'u saf dışı bırakan Beşiktaş'ı Avrupa Ligi'nden elemeyi başarmıştı. Disiplinli bir teknik adam olan Preud'homme, ofansif futbol anlayışı ile biliniyor ve Fransızca dahil birçok dili konuşuyor. Preud'homme Blanc'la birlikte Fransızca bilen teknik adam profiline uyuyor. Bu iki yabancı hoca dışında Everton'dan ayrılan ve boşta olan Hollandalı Ronald Koeman için de menajerler Galatasaray'la temasa geçmeye hazırlanıyor.

YERLİ ADAYLARDAN SADECE FATİH TERİM!
Galatasaray'da yönetim içinde teknik adam konusunda, "Yerli mi yabancı mı" kararsızlığı devam ederken, ismi bir aydır gündemde olan Fatih Terim'le bir görüşme olmadığı ifade edildi. Bu arada Avustralya Futbol Federasyonu da milli takımı için Fatih Terim'i gündemine aldı.

LE GUEN'İN SÖZLEŞMESİNDE ÖZEL MADDE BULUNUYOR!
Burs aspor Kulübü, Galatasaray için ismi gündeme gelen Fransız teknik adam Le Guen için açıklama yaptı. Fransız teknik adamın sözleşmesinde, mukavelesinin bitiş tarihine kadar Türkiye'de başka bir takımı çalıştıramayacağı yönünde özel bir madde olduğu bildirildi. Ayrıca Le Guen'in takımdan ayrılmak istemesi durumunda yıl içerisinde aldığı paraları da Bursaspor'a geri vereceği belirtildi.

Fanatik