Galatasaray'da yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edilen Fransız kaleci Cedric Carrasso'nun son durumu belli oldu. Kulübün sağlık heyeti, tecrübeli kaleci hakkındaki gelişmeleri teknik direktör Fatih Terim'e raporladı.
 
Carrasso'nun sezonu kapattı mı? İşte Sahalara dönüş tarihi...

Dizi bloke olan ve gece yarısı Sağlık Kurulunun ameliyat ettiği Fransız kaleci 1 ay sonra sahada olabilecek. Ameliyatı başarılı geçen Carrasso'nun Mart ayının son haftasında sarı kırmızılı takımla çalışmalara başlayabileceği Teknik Direktör Fatih Terim'e rapor edildi. Kısaca Carrasso sanıldığı gibi sezonu kapatmadı.
 
Cedric Carrasso bu sezon kaç maça çıktı?

Galatasaray'ın sezon başında Fransa'nın Bordeaux takımından bonservissiz olarak kadrosuna kattığı Cedric Carrasso, sadece 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası'nda şans buldu. Fatih Terim'in gelişiyle birlikte 3. kaleci pozisyonuna düşen 36 yaşındaki Fransız futbolcu, sarı kırmızılı formayla beklediği etkiyi yaratamadı. Cedric Carrasso'nun sözleşmesi 4 ay sona erecek. Genç ve Türk kaleci isteyen Terim'in sezon sonu tecrübeli oyuncuyla yollarını ayırması bekleniyor.

(Futbol Arena)