UEFA Avrupa Ligi'ndeki Barcelona-Galatasaray maçı öncesinde her iki kulübün başkanları bir araya gelmişti. Bu görüşmede önemli bir ayrıntı ortaya çıktı.

Takvim'in haberine göre; Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, kulübünün elden çıkarmak istediği veya tecrübe kazanması için başka kulübe göndermeyi planladığı futbolcularda önceliği Galatasaray'a vereceğini söylediği öğrenildi.

Galatasaray Laporta'nın sözünün gerçekleşmesi durumunda dış transferde önemli bir opsiyona sahip olacak.

İspanyol basınına yansıdığı kadarıyla Barcelona önümüzdeki sezon şu anda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Miralem Pjanic, De Jong ve Martin Braithwaite gibi isimleri başka takımlara göndermeyi planlıyor. Bu futbolcuların sayısının daha da artmasına kesin gözüyle bakılıyor.

INAKİ PENA İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Galatasaray'ın Fernando Muslera'nın uzun süreli sakatlığı nedeniyle devre arasında Barcelona'dan kiraladığı Inaki Pena, kısa süre içerisinde gösterdiği başarılı performansla büyük beğeni toplamıştı. UEFA Avrupa Ligi'nde Katalan devine karşı oynanan maça da yaptığı kurtartışlarla damga vuran İspanyol kaleci için Sarı Kırmızılılar'ın harekete geçtiği öne sürüldü.

Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı

Takvim gazetesinde yer alan habere göre Cim Bom, 23 yaşındaki eldivenin bonservisini alabilmek için Barça'ya başvuruda bulundu. Taraflar arasındaki pazarlığın kısa süre içerisinde başlayacağı belirtilirken yönetimin genç file bekçisinin fiyatı daha fazla artmadan bu işi çözmeyi planladığı kaydedildi. 

(Takvim)