Galatasaray'ın Taffarel'in önerisiyle gündeme aldığı Junior Tavares için Sao Paulo 3,5 milyon euronun altına düşmüyor. İşte Galatasaray'ın son teklifi...  

Taffarel'in de dahil olduğu transfer operasyonu için Sao Paulo'ya transfer baskısını yapan Galatasaray, en son 1,5 milyon euroluk rakamla Brezilya ekibini ikna etmeye çalıştı.

Sao Paulo, Galatasaray'ın yaptığı teklifi kabul etmezken, sarı-kırmızılılara verdiği cevapta oyuncu için 3,5 milyon euro bonservis bedeli istediğini bildirdi.

TAVARES İÇİN MENAJER SAVAŞLARI

Transfer operasyonunu İranlı ünlü menajer Kia Joorabchian'ın bir numaralı adamı Franck Henouda yönetiyor. Henouda, Tavares'i Galatasaray'a getirmek isterken, Sao Paulo'nun 3,5 milyon euronun altına inmediğini Galatasaray'a bildirdi ve beklemeye geçti.

Sao Paulo Sportif Direktörü Rai, oyuncunun peşinde Avrupa'dan başka takımlar da olduğunu belirterek, menajerler vasıtasıyla teklifler aldığını kaydediyor. Rai, devre arasında Tavares'i göndermeye sıcak olduklarını, ancak istedikleri rakamı beklediklerini de Henouda'ya bildirdi.

Junior Tavares ile ilgili görsel sonucu

TAVARES VE ANNESİ GALATASARAY'I DOĞRULADI

Hakkında çıkan Galatasaray iddialarının sorulması üzerine 21 yaşındaki sol bek "Şu an Sao Paulo'nun oyuncusyum. Bazı teklifler oldu ama daha önce söylediğim gibi sözleşmem devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Anne Simone Tavares de, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada oğlunun Galatasaray'a transfer olabileceğini söylerken, daha önce oyuncuyla ilgilenen Corinthians'ın devreden çıktığını açıklamasını da eleştirdi.

2021'e kadar Sao Paulo ile sözleşmesi olan tavares, geçen sezon 34 maçta 2517 dakika oynadı ve 3 asist yaptı.

(Webaslan)