Galatasaray'da orta saha arayışı devam ediyor. Bu konu ile ilgili İngiliz basından ilginç bir iddia geldi. SkySport'a göre; orta sahasını güçlendirmek isteyen Augsburg'un listesinde Roma'dan Amadou Diawara ve Frankfurt'tan Ajdin Hrustic bulunuyor.

TRANSFERDE BİR ENGEL YOK

Aynı zamanda Ajdin Hrustic'le AEK Atina ve Galatasaray'ın da ilgilendiği belirtildi. Haberde; Augsburg'un devre arasında Hrustic ile yine ilgilendiği, şu an transferde bir engel bulunmadığı bilgisi de geçildi.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 3 MİLYON EURO

Avustralyalı orta saha geçtiğimiz sezon takımı adına 28 maça çıktı ve 2 gollük katkı sağladı. 2023'te sözleşmesi bitecek 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon euro.

Galatasaray, Cem Küçük hakkında işlem başlattı Galatasaray, Cem Küçük hakkında işlem başlattı

6 NUMARAYA YENİ ADAY: BAKAYOKO

7 Temmuz'daki Avusturya kampına yeni isimlerin dahil edilmesini isteyen teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda girişimlerini hızlandıran Cimbom, önceliğini orta saha transferine verdi. Özellikle defansif özellikli bir orta sahanın transferini bitirmek isteyen yönetimin önüne geçtiğimiz sezonu Milan'da kiralık geçiren Chelsea'nin oyuncusu Tiemoue Bakayoko'nun geldiği ifade edildi.

Sarı-kırmızılılar, İngilizler'in son 4 sezondur kiralık olarak gönderdiği Fransız futbolcunun 6 numara pozisyonu için ideal olduğunu düşünüyor. Galatasaray'ın bu hafta içerisinde de yabancı oyuncu transferinde atağa kalkması bekleniyor.

(Sporx)