İftar yemeğine Başkan Ünal Aysal, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Yönetim Kurulu Üyesi Mete İkiz, Mehmet Cibara, Ebru Köksal, Başkanlarımızdan Faruk Süren, Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Cesare Prandelli ile Galatasaray Camiasının ileri gelenleri, davetliler ve dernek üyeleri katıldı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal iftar yemeğinde yapmış olduğu konuşmada ''1905 GSYİAD'ın alıştığımız iftar davetlerinden bir tanesindeyiz. Bundan sonraki ilk toplantımızda sizlere yepyeni, kendisini geliştirmiş bir Galatasaray'ı tanıtabilmenin ümidini ve heyecanını yaşıyorum. Galatasaray her sene kendisine bir şeyler ekleyerek, başarılarını katlayarak yoluna devam ediyor. Tahmin ediyorum bu başarılar, daha sonraki iftarlarda iştahımızın açılmasına ve yüzümüzün daha da gülerek bu toplantılara katılmamızı sağlayacak'' dedi.

1905 GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya ise ''Her sene düzenlediğimiz iftar yemeğinde bizlerle olduğunuz için teşekkür ederim. Galatasaray ailesine yeni bir üye katıldı. Sayın Cesare Prandelli'ye hoş geldiniz diyorum.  Kendisine Galatasaray'da başarılar dilerken, önümüzdeki sene yapacağımız iftar yemeğinde Sayın Prandelli'yi şampiyon takımın hocası olarak aramızda görmek istiyoruz" dedi.