Galatasaray, UEFA'yla yaptığı anlaşmanın ardından transferde ince eleyip sık dokuyor. En ciddi isim Ahmed Musa. İşte Başkan Mustafa Cengiz Teknik Direktör Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın çalışmalarından son dakika Galatasaray transfer haberleri...

Ahmed Musa'nın menajeri Galatasaray'ı doğruladı 

Galatasaray'ın yeni sezonda kadrosuna katmak istediği Ahmed Musa'nın menajerinden açıklama var. Leicester City'de oynayan ve Dünya Kupası'nda Nijerya Milli takım forması da giyen yıldız futbolcunun menajeri İtalyan basınına konuştu. Musa'nın menajeri "Galatasaray ile görüşüyoruz. Bu doğru. Galatasaray büyük bir kulüp ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Musa için cazip bir seçenek olabilir. Ancak başka teklifler de var. Dünya Kupası'ndan sonra karar vereceğiz." ifadelerini kullandı. Galatasaray, Ahmet Musa'ya 2.5 milyon euro teklif edecek. Leicester'dan 3.2 milyon euro maaş alan Nijeryalı futbolcunun maaşının geri kalanını İngiliz kulübünün ödemesi istenecek.

Galatasaray'ın transfer çalışmaları kapsamında gündeminde bulunan Leicester City forması giyen Ahmed Musa, 2018 FİFA Dünya Kupası D grubu müsabakası kapsamında oynanan İzlanda mücadelesinde adeta parmak ısırttı. Takımı adına 2 gol atarak galibiyeti getiren golü kaydeden Ahmed Musa'nın göstermiş olduğu performans dikkat çekti. Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan ve teknik direktör Fatih Terim'in transferini çok istediği Ahmed Musa'nın bu performansı sosyal medyada Galatasaray taraftarlarının gündemine oturdu.

34 yaşında kaleci

Carrasso ile yollarını ayıran, sözleşmesi sona eren Eray İşcan'ın da gerekli güveni veremediğini düşünen Galatasaray, kaleci arayışına tam gaz devam ediyor. Gündemine ilk olarak Antalyaspor'dan Ferhat Kaplan ve Atiker Konyaspor'dan Serkan Kırıntılı'yı alan Sarı Kırmızılı yönetim listesine sürpriz bir ismi ekledi. Galatasaray transfer gündemine Aytemiz Alanyaspor'da başarılı bir performans sergiyen Haydar Yılmaz'ı ekledi.

Semih Kaya bombası

Çekya basınında yer alan iddialara göre göre; bu sezon 9 mücadelede forma giyen Semih Kaya'nın iyi bir performans sergilediği belirtildi. Semih'in kendini kanıtladığı ve yeni sezon hazırlıkları öncesinde kişisel çalışmalarını yaparak sezona formda girmeyi amaçladığı yazıldı. Ancak kulüp yönetiminin iyi bir teklif gelmesi halinde Semih Kaya'nın transferine onay verebileceği de belirtildi. 
Milli futbolcunun adı bir süredir Galatasaray ile anılıyor. Oyuncunun sarı kırmızılı takıma dönebileceği iddia ediliyordu.

Milik iddiası gündemi sarstı

Galatasaray, Serie A Takımlarından Napoli’nin Polonyalı golcüsü Arkadiusz Milik’in kiralanması için kulübüyle prensip anlaşmasına vardı. Haberde, Polonyalı golcüyü ikna etmek için görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Napoli’ye 32 milyon Euro karşılığında transfer olan Milik, şu anda 2018 Dünya Kupası nedeniyle Rusya’da bulunuyor. Kariyerinde Leverkusen, Ajax gibi kulüpler de bulunan Milik, bir dönem ‘Yeni Lewandowski’ olarak gösteriliyordu. Gonzalo Higuain’in Juventus’a rekor bedelle transfer olmasının ardından Napoli’ye transfer olan 24 yaşındaki yıldız, burada bir kez sağ bir kez de sol dizinden sakatlık yaşadı ve sahalardan uzun süre uzak kaldı.