Uzun süredir sol bek arayan ve bu sıkıntıyı Alex Telles ile çözmek isteyen Galatasaray'da 21 yaşındaki oyuncu 5 Ocak'ta İstanbul'a geleceğini duyurmuştu.

Yabancı kontenjanında yer açmaya hazırlanan yönetim, Dany'nin ayrılmasıyla Telles'i resmen açıklayacak. Başarılı sol bek için 7 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi düşünen sarı-kırmızılılar, oyuncuya da yıllık 1.5 milyon euro verecek.

RHODOLFO BİTMEK ÜZERE

Alex Telles'in ardından bir de stoper transfer etmeyi amaçlayan Galatasaray, bu sezon Gremio'da Telles ile birlikte forma giyen Rhodolfo'yu bitirmek üzere... Brezilyalı stoper ile prensip anlaşmasına varan sarı-kırmızılılar, oyuncunun 5 milyon euro olan bonservis bedelinde indirim istiyor.

RIERA SIKINTISI

Galatasaray'da Riera sıkıntısı ise devam ediyor. Sözleşmesini feshetmek icin çaba sarfedilen İspanyol oyuncu, ligin ikinci yarısında 10 maçta daha forma giyerse mukavelesi otomatik olarak 1 yıl uzayacak. Sözleşmesindeki bu maddeden dolayı takımdan ayrılmaya sıcak bakmayan Riera'ya kalan alacağı verilip gönderilmesini isteyen yönetim, Mancini'den de onay aldı. Ancak Galatasaray'dan yıllık 3 milyon euro alan Riera, İstanbul'dan ayrılmaya pek sıcak bakmıyor.

Yönetimin yabancı kontenjanında yer açmak için göndermeyi planladığı bir başka isim ise Nordin Amrabat. Faslı oyuncunun Ajax ile görüştüğü ve önümüzdeki günlerde anlaşmanın olması bekleniyor.

ALMAN KULÜBÜNDEN OLUMSUZ YANIT!

Öte yandan Hamburg'ta forma giyen Tolgay Arslan icin girişimlerini hızlandıran sarı-kırmızılılar ilk etapta olumsuz yanıt aldı. Alman kulübü, Tolgay'ın kadrolarındaki önemli isimlerden biri olduğunu ifade etti. Yönetim ayrıca, Dortmund ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 19 yaşındaki stoper Koray Günter için görüşmelerini sürdürüyor.