UEFA'nın kararını açıklamasının ardından transfer için görüşmelerini yoğunlaştıran sarı-kırmızılı ekip, öncelikli olarak stopere takviye yapacak.

Geçtiğimiz sezon 22 maçta görev alan Jason Denayer'i sezon başı kampına dahil eden Manchester City'nin, Belçikalı futbolcunun 1 kez daha kiralanmasına sıcak bakmaması sonrasında gündemdeki isim Aymen Abdennour.

Öncelikli olarak Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek savunma hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, Tunuslu futbolcu için girişimlere başlıyor. Valencia'nın kadrosunda düşünmediği ve geçen sezon Marsilya'ya kiraladığı 28 yaşındaki futbolcu, Fransız ekibiyle 1 yıl daha mukavelesi olmasına rağmen İspanya'ya dönme kararı aldı. G.Saray da aynı formülle transferi sonlandırmaya çalışacak.

SOL BEKDE DE OYNUYOR
Sarı-kırmızılı yönetimin hem oyuncuyu hem de kulübünü ikna etmekteki kozu ise Şampiyonlar Ligi olacak. Kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. G.Saray yönetimi, Valencia'yı, "Biz almazsak bile Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı için değeri artacak" kozunu kullanacak.

Sol ayaklı oluşu teknik heyetin ilgisini arttırırken, Abdennour'un sol bekte oynayabilmesi de artısı olarak görülüyor.