Galatasaray, hücum hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı. Şampiyon olarak tamamlanan 2017-18 Spor Toto Süper Lig sezonunda, Bafetimbi Gomis dışında hiçbir oyuncusundan çift haneli skor katkısı alamayan ve bu nedenle gol yollarındaki çeşitliliği arttırmayı amaçlayan sarı kırmızılılar, rotasını İngiltere'ye çevirdi.

HEDEF JOEL CAMPBELL

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in, son olarak İspanya La Liga'dan Real Betis'e kiraladığı ve 2017-18 sezonunu İspanyol ekibinde geçiren Kosta Rikalı oyuncu Joel Campbell ile yakından ilgilendiği iddia edilen Galatasaray, 3 yıldır peşinde koştuğu oyuncunun transferini bu yaz bitirmek istiyor.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA SONA ERİYOR

Campbell'ın, teknik direktör Fatih Terim'in öncelikli hedeflerinden biri olduğu belirtilirken Kosta Rikalı futbolcunun, Arsenal'le olan sözleşmesi bu ayın sonunda sona eriyor.

5 FARKLI TAKIMA KİRALANDI

Arsenal'de dikiş tutturmayı başaramayan ve 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında İngiliz ekibiyle çıktığı 40 maçta 4 gol ve 6 asistle oynayan Campbell, Londra ekibine transfer olduğu 2011 yılından bu yana 5 farklı takıma kiralandı. Lorient, Real Betis (2), Olympiakos, Villarreal ve Sporting Lisbon takımlarında kiralık olarak oynayan Campbell; Arsenal'e, Kosta Rika ekibi Saprissa'dan transfer olmuştu. Campbell; 2017-18 sezonunu, Real Betis formasıyla çıktığı 8 maçta attığı 2 gol ile tamamladı.