Sezon başında Galatasaray'a Hertha Berlin'den transfer olan ve ilk 10 haftalık süreçte gösterdiği performansla hem Galatasaray camiasının yüzünü güldüren hem de A Milli Takım'a davet edilen Tolga Ciğerci, Alman basınına bir röportaj verdi.

Galatasaray ile Hertha Berlin arasındaki farktan bahseden Tolga Ciğerci, milli takıma seçilmesiyle ilgili de konuştu.

Galatasaray'a transferinden dolayı pişman olup olmadığı sorulan Tolga, ''Kesinlikle hayır. Benim için son derece doğru bir adımdı. Bundesliga'dan takımlardan da teklifler vardı ama Galatasaray'dan teklif geldiğinde bu şansı kaçırmamam gerektiğini biliyordum. Hertha güzel bir kulüp ama Galatasaray çok büyük bir kulüp. Hertha ve Galatasaray, farklı iki dünyanın takımı'' ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımdaki hedefini de anlatan Tolga, ''Ligin şampiyonu olmak istiyoruz ve olmalıyız. Kişisel hedefim ise takımın önemli bir parçası olup, goller atmak'' şeklinde konuştu.

''UMARIM BU SADECE BAŞLANGIÇ OLUR''

Başarılı oyuncu, A Milli Takım'a davet edilmesinin hatırlatılması üzerine ''Benim için çok özel bir an. Rüyalarım gerçek oldu. Ülkem adına forma giymek benim için büyük gurur. Umarım bu sadece başlangıç olur. Daha yapacak çok işim var'' dedi.