Teknik direktörlüğe Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle birlikte kupada ve ligde yükselişe geçen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde prestij için sahaya çıkacak. Arsenal'i konuk edecek sarı kırmızılılarda hedef Avrupa kupalarına galibiyet ile veda etmek. 

MAÇ NEREDE SAAT KAÇTA?

Maç Saati : 21.45
Stad : TT Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksi
Hakem : David Fernandez Borbalan
Yayıncı kurum : Star Tv

MAÇA GİDECEKLER DİKKAT!

09 Aralık 2014 Salı günü saat 21:45'te oynanacak Galatasaray Arsenal maçı için saat 18:45 ile 01:00 saatleri arasında Seyrantepe Metro istasyonuyla TT Arena arasındaki bulunan tünel yaya trafiğine açık olacaktır.

Metro seferleri Sanayi İstasyonuna kadar devam etmekte olup, taraftarların stada ulaşımı İETT otobüsleriyle ücretsiz olarak sağlanacaktır.

MAÇ BİLET FİYATLARI

Kategoriler

      Fiyatlar

Kategori 1 (Yemekli Vip)

800,00 TL

Kategori 2  Yüzevler Yemekli

800,00 TL

Kategori 3

600,00 TL

Kategori 4

500,00 TL

Kategori 5

300,00 TL

Kategori 6

130,00 TL

Kategori 7

110,00 TL

Kategori 8 Rakip Tribün

110,00 TL



Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'u, ardından Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u yenerek moral bulan Galatasaray Arsenal maçını kazanarak taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

HAMZAOĞLU'NUN İLK MAÇI

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kariyerinde ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçına takım çıkaracak.

Galatasaray Cesare Prandelli'nin yerine göreve getirilen Hamzaoğlu yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de yaptığı 2 karşılaşmayı da kazandı. Yarınki Arsenal maçıyla teknik adamlık kariyerinde ilk kez bir Avrupa kupası maçına çıkacak Hamzaoğlu, taraftarı önünde galibiyet yaşayarak güzel bir başlangıç yapmanın peşinde.

Hamza Hamzaoğlu

SELÇUK İNAN CEZALI

Galatasaray'da Anderlecht maçında kırmızı kart gören Selçuk İnan, Arsenal karşısında takımdaki yerini alamayacak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Selçuk'un yerine Emre Çolak'ı oynatmayı planlıyor.

HAMZAOĞLU'NDAN YASİN VE TARIK SÜRPRİZİ

Kale ve defans hattında önemli bir değişiklik yapmayacak olan Hamzaoğlu'nun Şampiyonlar Ligi listesinde adı olmayan Sabri'nin yerine Tarık Çamdal'ı oynatacağı öğrenildi. Defansta görev yapacak diğer isimler ise Semih,Chedjou ve Telles olacak. Hamza Hamzaoğlu'nun Melo, Bruma ve Yasin'e orta sahada şans vermesi bekleniyor. 

Selçuk İnan


ARSENAL EKSİK GELİYOR

Galatsaray Arsenal maçında konuk takımda ise kart cezalısı futbolcu yer almazken, sakatlıkları bulunan David Ospina, Mathieu Debuchy, Abou Diaby, Mesut Özil ve Jack Wilshere, Galatasaray'a karşı oynayamayacak.

İngiliz temsilcisi Arsenal, İstanbul deplasmanında 3 puanla ayrılarak grubu lider bitirmek istiyor.

D Grubu'nda Alman ekibi Borussia Dortmund 12 puanlı lider durumda bulunurken, Arsenal 10 puanla ikinci sırada yer alıyor. "Topçular" son maçında Galatasaray'a konuk olurken, Borussia Dortmund sahasında Anderlecht'i ağırlayacak.

Galatasaray

 GALATASARAY'IN İNGİLİZ TAKIMLARI İLE OYNADIĞI MAÇLAR

Galatasray'ın İngiliz Takımlarıyla Oynadığı Maçlar