Avukatları mücbir neden iddiasını kabul etmedi. FIFA’ya başvurdu. FIFA ise pandemiyi mücbir sebep olarak kabul etti. Galatasaray’ın iki mağribli oyuncudan yaptığı 3 ay için yüzde 15’lik inidirimi haklı buldu.

Galatasaray o dönemde Belhanda’dan yapılan 150 bin 750 euro ile Feghouli’den yapılan 173 bin 250 euro’luk kesintilerin haklı olduğuna karar verdi. İki oyuncuya yapılan 324 bin euro’luk indirim kulübün kasasında kaldı.

Bu arada Belhanda’nın kulüp aleyhine açtığı haksız fesih davasıyla ilgili henüz dosyalama aşamasının devam ettiği kulüpten gelen bilgiler arasında.

FUTBOLCULARDAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

Denizlispor'u deplasmanda mağlup eden Galatasaray, zirve yolundaki rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin mağlup olmasıyla gözünü son haftada şampiyonluk kupasına dikerken, galibiyet provaları Florya'da başladı. 1 günlük iznin ardından tesislerde toplanan Sarı-Kırmızılılar, Yeni Malatyaspor mücadelesinin hazırlıklarını '3 puan ve fark' parolasıyla gerçekleştirdi.

Antrenman sonrası bu sezon ilk kez Florya'da kampa giren futbolcular, tamamen mutlu sona konsantre olmuş durumdalar. Aralarında yaptıkları toplantıda kupanın önemine vurgu yapan Sarı-Kırmızılılar, yarın akşam şampiyonluk kupasını pandemi nedeniyle sezon boyunca yanlarında olamayan taraftarlara hediye etmek için söz verdiler.

(Sporx)