Galatasaray’da, süreç uzadıkça ismi teknik direktörlük için ağırlık kazanan Mustafa Denizli göreve hazır olduğunu açıkladı.

Türkiye’de 3 büyükleri şampiyon yapan tek isim olan efsane teknik adam, kendisine teklif gelmediğini ama gelmesi halinde bundan kaçamayacağını söyledi.
Galatasaray’da Fatih Terim’le yolların ayrılmasından sonra ismi hem sportif direktör hem de teknik adam olarak geçen ama o dönemde bu öneriyi kabul etmeyen tecrübeli hoca, bu kez Galatasaray’da görev alabileceğini bildirdi.

Başkan Ünal Aysal’ın “Mustafa Denizli çok değerli bir hoca ve Galatasaray dahil bütün kulüplerin çalışmaktan mutluluk duyacağı bir isim” sözleri bir anlamda sarı-kırmızılı kulübün başarılı teknik adamı takımın başına getirme olasılığının güçlendiği şeklinde yorumlandı.

Galatasaray yuvam
Ancak şu ana kadar Denizli’nin kapısını çalan olmadı. Mustafa hocanın, yakın çevresine, “Galatasaray’da görev alıp almayacağım konuşuluyor. Bu sorunun muhatabı ben değilim. Galatasaray’da ilgili kişilere sormak gerekir” dedi.

Galatasaray’ı yuvası olarak gördüğünü söyleyen Denizli, “Burada çalışırken de Beşiktaş’a karşı bir sempati duyduğumu söyledim. Ancak Galatasaray’ın hayatımda özel bir yeri var. Çünkü burada Mustafa Denizli oldum. Beni ben yapan iki yer var bu hayatta. Biri Altay, diğeri ise Galatasaray. Yaşadıklarımız unutulmaz. Bana kattıkları tarif edilemez. Galatasaray’da çok özel başarılarımız oldu.