Galatasaray yönetimi Erciyes maçının ardından Şampiyonlar Ligi biletinin alınması ile birlikte sözleşme uzatmak için masaya oturmaya hazırlanıyor. Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile her konuda anlaşan yönetim her iki oyuncunun da kontratını süreleri olmasına rağmen 5’er yıla çıkaracak ve ücretlerine de zam yapacak. Bu yolla iki oyuncunun da kafasını rahatlatmak isteyen yönetimin sonraki hedefi ise Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam ve Emre Çolak olacak.

BU isimlerle de prensipte el sıkışan idareciler yerli oyuncu sınırlaması nedeniyle Türk oyuncularını elden kaçırmak da istemiyor. Sözleşmeleri bitmeden imzaları atmak isteyen G.Saray’ın Dünya Kupası sonrasına bıraktığı tek isim ise Fernando Muslera.

2016 sezonu sonuna kadar sarı-kırmızılılar ile kontratı bulunan oyuncunun Dünya Kupası sonrasında değerinin daha da artacağı ve taliplerinin de bir kez daha kapıya dayanacağını düşünen yönetim Muslera’nın menajeri ile görüşürken söz aldı.

SIRA MUSLERA’DA

URUGUAYLI kaleci G.Saray’da çok mutlu olduğunu ve sözleşme imzalamaya sıcak baktığını iletirken tek isteği ise milli takımı ile Brezilya’da iyi bir netice aldıktan sonra masaya oturmak. Konsantrasyonunu Uruguay’a verdiğinin altını çizen Muslera, “Kupa sonrasında ilk önce sizinle görüşeceğim. Zaten ilk tercihim her zaman G.Saray” diyerek de yönetime güvence verdi.

Vatan