Türkiye'nin beklediği dev maç, corona virüsü salgınına karşı alınan önlemler kapsamında seyircisiz oynanacak. Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, alacağı galibiyetle zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Beşiktaş'ın başında ilk Galatasaray mücadelesine çıkacak olan Sergen Yalçın ise evine 3 puanla dönmek istiyor. Peki, Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği mücadelede, yardımcı hakem olarak Volkan Ahmet Narinç ve İsmail Şencan görev yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan olacak. Yarın saat 19.00'da başlayacak dev maç beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Galatasaray - Beşiktaş muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Lemina, Seri, Ömer Bayram, Feghouli, Onyekuru, Falcao

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Ruiz, Caner Erkin, Elneny, Atiba, Lens, Boateng, N'Koudou, Burak Yılmaz

9 haftadır yenilgi yok

Galatasaray ligde oynadığı son 9 maçta rakiplerine mağlup olmadı ve 8 kez 3 puanı alan taraf oldu. 1 maçta ise berabere kaldı. Cim Bom bu süreçte 26 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü.

En az golü Aslan yedi

Galatasaray ligde en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Sarı-Kırmızılılar geride kalan 25 haftada sadece 20 gol yedi.

3 futbolcu ceza sınırında

Cim Bom’da derbi öncesinde 3 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Feghouli, Donk ve Seri, Beşiktaş karşısında sarı kart görmeleri durumunda 27. haftada Rizespor deplasmanında takımı yalnız bırakacak.