Muğdat Çelik ve Ryan Donk transferini KAP'a bildiren Sarı kırmızılılar, Avrupa'dan birçok kulübün talip olduğu sol açık Trezeguet için temaslarını hızlandırdı. Futbolcunun menajeriyle görüşen Cim-Bom'un yöneticileri, yıllık 2.2 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme önerdi ve başarılı yıldızla prensip anlaşmasına varıldı.

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’da bu sezon sergilediği performans ile hem Fatih Terim'in hem de futbolseverlerin beğenisini kazanan Trezeguet için önemli mesafe kat edildi. Aslan, kadrosuna katmak istediği Mısırlı ile büyük ölçüde anlaştı. Devler Ligi’nde de iddialı bir takım kurmak isteyen Galatasaray, 23 yaşındaki kanat oyuncusu ve menajeri ile görüştü.

İngiltere’den Walverhampton ve Brighton Hove, Trezeguet’ye talip oldu. Wolverhampton, 5 milyon Euro fesih bedeli ve yıllık 1.4 milyon pound ödemeyi önerdi. Son 3 günde temaslarını sıklaştıran G.Saray ise Mısırlı’ya 4 yıllık sözleşme ve senelik 2.2 milyon Euro teklif etti. Devler Ligi ve büyük kulüp faktörleri ile Trezeguet prensipte, Sarı-kırmızılı yetkililere“Evet” dedi.

Galatasaray'da yönetim birçok talibi olan Trezeguet ile büyük ölçüde anlaştı ve Mısırlının transferini 1 haftaya bitirme hedefinde... Cimbom, takas oyuncu tekliflerini yüksek ücretler nedeniyle kabul etmeyen Kasımpaşa Kulübü ile de anlaşıp imzaları atmak istiyor. G.Saray, Trezeguet için 5 milyon Euro’luk sözleşme fesih bedelinin ödeme takvimi konusunda Paşa’yı iknaya çabalıyor.

Ülkesi Mısır ile Dünya Kupası'nın grup aşamasında elenen Trezeguet, geçtiğimiz sezon 16 gol atıp 8 asist yapma başarısı sergiledi.