Bu sezon Atletico Madrid formasıyla müthiş bir sezon geçiren ve büyük başarılara imza atan Arda Turan, çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte programdan yansıyan satır başları;

"Bu sezon hayal gibiydi, muhteşemdi açıkçası. Bence futbol tarihi boyunca kazanılması çok zor bir şampiyonluğu kazandık. Şampiyonlar Ligi finalinde kaybettik ama bunlar çok özel anlardı. Bu anlamda takım olarak çok çalıştık. Tüm bunlar olurkan Türk halkına çok teşekkür ediyorum, benim için dua ediyorlar. Sokağa çıkıyorum bana 'Allah senden razı olsun oğlum' diyorlar. Türkiye Cumhuriyeti'nin evladı olarak çok mutlu oluyorum."

'Bir gün Türkiye'ye döner misin?' sorusuna Arda çok net bir cevap verdi.

''Günün birinde şartlar uygun olur, Galatasaray da beni kabul ederse dönerim. Yuvamız bizi isterse neden olmasın. Galatasaray bizim sevdamız.''


"Menajerim Ahmet Bulut'la şöyle bir ilişkimiz var. sen işini yap der. 2017'de kontratım var. La Liga şampiyonu olduk ve Şampiyonlar Ligi'nde final oynadık. Ama bu konu ile ilgili bilgi isteyen ve konuşmak isteyen varsa Ahmet Bulut orada. Sadece bana değil bütün takıma teklifler var. Benim için en önemli kriter mutluluk. Ben çok sevdiğim şeylerden de mutlu olamadığım için ayrıldım."